För Er kännedom har ventilationsfirman ”Save Energi” ringt runt för att boka in gratis test av vår ventilation och uppgivit att Parkers Gård har avtal med denna firma och hänvisat till mig som kontaktperson.
Jag har precis pratat med firman som meddelat att personen som gjort detta fått sparken och är polisanmäld för bedrägerier. Han har även sagt att Stenungsunds kommun har avtal vilket inte heller stämmer. Vi har alltså inte avtal med denna firma. Har ni bokat in en tid får ni själva besluta om ni skall behålla den eller avboka. Det ringer eller knackar på en del säljare, både för larm och ventilation som uppger att föreningen har avtal vilket inte stämmer, om ni är osäkra är det bättre att ta kontakt med styrelsen och fråga om någon firma är betrodd innan ni bokar in något besök. / Lena PG 20