Hej alla glada Parkers Gård bor.
Jag har vid mina hundpromenader frågat folk angående kommande strömavbrott. Parkers Gård, Kolningsberget, Nytorps höjd och Dragonvägen vet jag nu att de skall ha avbrott. Ej Janssons väg. Troligtvis är det arbete på stationen vid Dragonvägen inför bygget på Solgårdsterassen som är orsaken.

Som tidigare skrivet så är det ett hån mot oss boende att lägga avbrottet vid en sådan tid. Lördag kväll då de flesta är hemma och vill ha det lite trevligt.

Jag har också ringt det anvisade numret och pratat med en person. Det gav inget då de inte vet mer än vad vi vet. Fick rådet att ringa kundtjänst på måndag, 020 – 82 00 00, och begära att få prata med avbrottsplanering. Vad jag vet är det endast dagiset på Nytorps höjd som blir stört av ett avbrott dagtid. Klart vi alla blir drabbade men vi har ingen verksamhet som stör andraman.

Uppmanar er alla att ringa ovan skrivna nummer imorgon måndag och klaga på tiden. Avbrottet kan mycket väl göras en vardagsnatt.

Begär att få en utförlig förklaring på varför det läggs på denna tid.

Alla jag pratat med tycker det är oförskämt att ha denna tid.

Ring imorgon måndag!!!

Mvh
Kjell Backsell