Hej Kära Grannar!!

Frågan om parkering och garageplatser har ju varit en ”het potatis” de senaste veckorna.

Vilket jag tycker är bra!! Såklart ska vi utnyttja våra garage, för att frigöra parkeringsplatserna på utsidan!! Inget snack om den saken!!

Men ibland måste det dock finnas undantag!! Jag blir så ledsen när jag hör att någon/några grannar irriterar sig på Jacks traktor. Jag tycker det är fantastiskt att en ung, fin kille, vill jobba extra med snöröjning för att dryga ut kassan när han går i skolan. Ska vi sätta käppar i hjulet för honom, genom att inte låta hans traktor få stå parkerad några vintermånader hos oss. Eller vill vi att han ska sätta sig på sin moppe mitt i snöfallet, mitt i natten och köra några kilometer, dit där han kan få parkera sin traktor.

(Det kanske inte hör till saken, men Jack är ju en fantastisk tillgång i vår förening, med gräsklippning och annat, jag tycker vi ska vara rädda om honom)

Kom gärna med Era åsikter!!

Min åsikt är i alla fall solklar, vi parkerar i våra garage och Jacks traktor får gärna låna en parkering över vintern!!!

Trevlig helg

Anette

PG18