Hej.
Ikväll var det ett par ungdomar som rörde sig i området på misstänkt vis. Eva upptäckte dem när de hoppade över staketet och in på vår lilla gräsplätt. När de insåg att någon såg dem så sprang de fort iväg. Eva gick strax efteråt ut med Nisse och träffade på dem runt garagen. Hon frågade om de skulle ha hjälp med att komma in någonstans och då sprang de iväg igen upp mot Kolningsberget. Eva och Nisse efter. Där försökte de komma in i höghuset på nedsidan. Eva skällde på dem och då drog den ene iväg runt huset. Den andre var kvar och fick väl höra några väl valda ord från Eva. Sedan kom hon hem och var mycket upprörd.

Ville bara berätta detta för att ni skall veta vad som sker i området. Kolla gärna en extra gång att ni har låst till era egendomar. Och kanske slänga ett extra öga ut genom fönstret ibland. Det är mycket misstänksamt när någon springer iväg efter att bli tilltalade vänligt.

God fortsättning på det nya året och så hoppas vi att detta var en engångsföreteelse.

Kjell Backsell